Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Перший випуск навчально-пізнавальних анімаційний фільмів "Ти і правоохоронці" (ВІДЕО)

Асоціація УМДПЛ розпочинає випуск навчально-пізнавальних анімаційних фільмів для молоді та юнацтва «Ти і правоохоронці» (“Ти і поліція”).

На різноманітних тренінгах та майстер-класах, які проводяться експертами асоціації, найчастіше лунають питання: Як правильно поводити себе у конфліктних ситуаціях за участі стражів порядку? Які права в цих ситуаціях мають громадяни, а які – міліціонери?

Тому, саме з метою дати якомога більшому колу громадян відповіді на найпоширеніші проблемні питання, буде створено серію сюжетів, на кшталт: «Відчиніть – міліція!», «Завтра чекаю тебе у райвідділі!», «Ти порушуєш громадський порядок. Поїхали у міліцію!», «Ти скоїв злочин – зізнавайся!», «Побиття у міліції» тощо.
Про це на цікавих власних прикладах розповідатимуть герої мультфільму – підліток Вась-Вась та його старша сестра Оленка.

На даний час вже отримано попередню згоду на підтримку проекту з боку Програми «Матра» посольства Королівства Нідерландів в України. Також ми шукаємо партнерів, зацікавлених в промоушені та розповсюдженні проекту.

Поділитися

Інші новини