Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Робота-щастя: мультиплікатор Real Stories Production став переможцем конкурсу соціальної реклами

Батьки завжди радіють успіхам своїх дітей. Так і Тарас Сайнюк, талановитий мультиплікатор, радіє визнанню героїв своїх мультфільмів. У рамках конкурсу соціальної реклами «MOLODIYA FESTIVAL» «Дискримінація не працює» 2017 року мультфільм «Клуб» KOBAKY FILMS від авторів Тараса та Олександра Сайнюків здобув винагороду від ГО «Трудові ініціативи» у номінації «Солідарність проти дискримінації».

переможець Сайнюк

Фото: MOLODIYA FESTIVAL

«Намалювали з братом мультик про дискримінацію, котрий потрапив в фінал та отримав спеціальну “котячу”:)) відзнаку на конкурсі соціальної реклами “MOLODIYA FESTIVAL” від громадської організації “Трудові ініціативи”. Це дуже тішить). Хто бачив наші з братом попередні мультики, може впізнати в ролику персонажів Коця і Петра – пацани «прішлі к успєху» і тепер знімаються в рекламі, тому так довго не було з ними нових серій», – пише на своїй Facebook-сторінці Тарас Сайнюк.

Познайомитися з Коцею та Петрою можна у цьому ролику:

Неймовірна уява Тараса дала світові багато цікавих персонажів. Як і мультику-переможцю «Клуб», ці герої не лише розважають нас. Так, разом з героями мультсеріалу «Ти і поліція» Real Stories Production підлітки спільно з дорослими навчаються основам спілкування з поліцією. Переконайтеся у цьому, переглянувши 6 серій мультиплікаційного шедевру всього за 30 хвилин:

Секрет успіху робіт мультиплікатора – талант і багато роботи. За словами Тараса, за своє життя він вже багато чого «понамальовув».

13511963_1057577304335720_3975764936203591954_n

Його друг Олег Яцюк, ділиться своїми спогадами про починання мультиплікатора:
спогади

Творча команда Real Stories Production вітає Тараса з перемогою його творіння у конкурсі «MOLODIYA FESTIVAL» та бажає натхнення для реалізації подальших творчих планів. 

Якщо у Вас виникли пропозиції щодо створення мультиплікацій, звертайтеся за контактами: RealStoriesProduction@gmail.com, +380 50 334 78 31. Контактна особа – Ксенія Кравцова, Real Stories Production.

Поділитися

Інші новини