Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Студенти Київського університету права НАН України відвідали показ мультиплікаційного серіалу

У рамках Всеукраїнського тижня права 8 грудня 2016 року у Київському Інституті держави і права імені В. М. Корецького НАН України відбувся показ-презентація мультиплікаційного серіалу «Ти і поліція».

Ініціатором заходу виступили Управління молоді та спорту ДОНМС м. Києва спільно з Асоціацією УМДПЛ та студією Real Stories Production.

07

Студенти Інституту держави і права імені В. М. Корецького НАН України та досвідчені юристи та адвокати дивилися серію анімаційних фільмів «Ти і поліція» студії Real Stories Production.

06

Серіал охоплює найбільш поширені ситуації, з якими може зіштовхнутися підліток у своєму спілкуванні з поліцією: «Відчиніть! Поліція!», «Пред’яви паспорт! Виверни кишені!», «Терміново прийди до слідчого!» , «Тебе затримано за адміністративне правопорушення!», «Поліцейська жорстокість».

01

«Анімаційний фільм покликаний підвищити правову обізнаність підлітків віком від 16 до 18 років. Однак юристи із захопленням сприйняли мультиплікаційний серіал. Після показу зацікавлені студенти Київського Інституту держави і права імені В. М. Корецького НАН України ділилися з нами враженнями щодо перегляду. Вони підкреслили розважальну форму подання правової інформації та практичну користь фільму з навчальною метою для підлітків і навіть для юристів та адвокатів», – зазначила Оксана Полулях, керівник програми «Просвітництво».

08

Учасники заходу також отримали практичні порадники, підготовлені Асоціацією УМДПЛ: «Притягнення до адміністративної відповідальності поліцією» та «Адвокат у кишені», а також корисну інфографіку.

05

Серію анімаційних фільмів «Ти і поліція» студії Real Stories Production можна переглянути за посиланням.

Серія фільмів реалізована студією Real Stories Production спільно з Асоціацією УМДПЛ за фінансової підтримки Програми «Матра» Посольства Королівства Нідерландів в України.

Поділитися

Інші новини