Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Посібник: Моніторинг дотримання прав людини в територіальних органах Національної поліції України (в рамках реалізації НПМ)

ManualMonitoringPenitentiaryInstitutions_cover_print.tifВ посібнику узагальнений та впорядкований досвід проведення моніторингу територіальних органів Національної поліції України (раніше – місця несвободи системи МВС), описано найбільш дієві методи моніторингу задля підвищення ефективності роботи національного превентивного механізму з виявлення та фіксації випадків катувань та жорстокого поводження. Практичні рекомендації, що надані у ньому, мають збільшити ефективність попередження таких порушень під час реалізації НПМ в Україні. Посібник розроблено для моніторів НПМ та має стати в нагоді при підготовці та проведенні візитів до відповідних установ. 

Чупров, Віктор
Моніторинг дотримання прав людини в територіальних органах Національної поліції України (в рамках реалізації національного превентивного механізму) / Чупров В.В. — 2-ге вид., випр. і доп. —Київ: Асоціація УМДПЛ, 2016. — 146 с.

Ця публікація здійснена за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження». За зміст публікації відповідає лише автор, і його за жодних обставин не можна вважати таким, що відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження».

Поділитися

Інші новини