Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Асоціація УМДПЛ випустила практичний порадник “Адвокат у кишені”

DSC_0006

Асоціація УМДПЛ пропонує Вашій увазі оновлену версію практичного порадника “Адвокат у кишені”, де Ви знайдете базові поради, як поводити себе з працівниками поліції у різних життєвих ситуаціях.

Оригінальне оформлення брошури дозволяє швидко знайти та краще запам’ятати необхідну інформацію. У ній містяться правові поради щодо конкретних ситуацій, у яких може опинитися кожен. Зокрема, як поводитись у таких випадках: “Зустріч із поліцейським на вулиці”, “Вас звинувачують у вчиненні адміністративного правопорушення та затримують”, “Вас викликають у відділення поліції”, “Обшук Вашого помешкання або іншого володіння” тощо.

Практичний порадник розроблений експертами Асоціації УМДПЛ та орієнтований на широкий загал — всіх тих, хто хоче захиститись від свавілля поліції та вирішувати питання правовими шляхами.

Практичний порадник є спрощеним варіантом мобільного додатку «Поліція під контролем» – http://policeundercontrol.org/, в якому міститься більш розгорнута інформація щодо всіх ситуацій, що можуть виникнути під час взаємодії з поліцією.

Порадник буде розповсюджено безкоштовно серед партнерських організацій, через регіональних партнерів Асоціації УМДПЛ, на тематичних заходах (тренінги, літні табори тощо). А також під час майстер-класів Асоціації “Ти і поліція”.

Отримати брошуру може кожен бажаючий безкоштовно. Необхідно написати на е-адресу: umdpl.association@gmail.com або на Фейсбук-сторінку, зазначивши поштову адресу (або відділення Нової пошти), прізвище та ім’я.

Асоціація УМДПЛ започатковує серію видань з практичними порадами “Ти і поліція”. Найближчим часом чекайте на ще два нових видання з цієї серії:
“10 порад водієві: поліція на дорогах”;
“Поліція в зоні АТО”.

Брошура доступна в нашій бібліотеці за посиланням.

Поділитися

Інші новини