Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Асоціація УМДПЛ запускає серію анімаційних фільмів «Ти і поліція» для молоді

21 вересня 2016 року відбулась робоча зустріч регіональних активістів моніторингової кампанії “Поліція під контролем”, яка координується Асоціацію УМДПЛ.

Під час зустрічі було проведено презентацію 6-серійного анімаційного мультфільму для підлітків «Ти і поліція», який підготував творчий відділ Асоціації, з подальшим обговоренням щодо розповсюдження серіалу у регіонах та проведення з його використанням навчально-просвітницьких заходів. Серія анімаційних фільмів для підлітків «Ти і поліція» спрямована на навчання молоді навичкам правильної взаємодії з правоохоронцями. Найближчим часом у різних містах України відбудуться майстер-класи з методологічного використання навчально-пізнавального анімаційного фільму та його демонстрація молоді. Стежте за оголошеннями та чекайте на презентацію мультфільму у своєму місті!

085A9247

Мультиплікаційний фільм охоплює найбільш розповсюджені ситуації, з якими може зіткнутися підліток у своєму спілкуванні з поліцією. Фільм нараховує 6 типових сюжетів: «Відчиніть! Поліція!», «Пред’яви паспорт! Виверни кишені!», «Терміново прийди до слідчого!», «Тебе затримано за адміністративне правопорушення!», «Поліцейська жорстокість». Про всі ці теми на власних цікавих прикладах розповідатимуть герої мультфільму – підліток Вась-Вась та його старша сестра Оленка. Фільм, в першу чергу, розрахований на підлітків 14-16 років, а також для всіх зацікавлених, хто хоче підвищити свою правову обізнаність у ситуаціях спілкування з правоохоронцями.

Серію анімаційних фільмів «Ти і поліція» виготовлено студією Real Stories Production спільно з Асоціацією УМДПЛ за фінансової підтримки Програми «Матра» посольства Королівства Нідерландів в України.

Поділитися

Інші новини