Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Візит британської делегації до Житомира

       04 липня 2011 року у приміщенні прес-центру Житомирської міської ради відбулась зустріч керівництва міста, громадськості і НУО міста Житомира з представниками громадських організацій, фондів та інституцій із міста Сент-Хеленс (Великобританія).

         Основна мета візиту британської делегації до Житомира – налагодження співпраці з представниками громадських організацій нашого міста, обмін досвідом, розвиток українсько-британської співпраці на різних рівнях. Візит британської делегації відбувається в рамках програми «Активні громадяни» Британської Ради в Україні.

        Ініціатори та організатори візиту британської делегації до Житомира – Житомирська обласна молодіжна громадська організація «Сучасний Формат» та Всеукраїнська благодійна організація «АСЕТ» за сприяння Житомирської міської ради.

         У зустрічі прийняв участь член Асоціації українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів Петро Грибан, який у своєму виступі презентував Асоціацію та її напрацювання у сфері моніторингу дотримання прав людини, поділився планами щодо проведення майстер-класів та тренінгів для молоді, активістів ГО та ЗМІ, розповів про проблеми забезпечення прав людини в діяльності правоохоронних органів.

       Питання організації та налагодження контролю за роботою міліції з боку громадськості викликали у іноземних гостей неприхований інтерес.

 

Поділитися

Інші новини