Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Громадський моніторинг діяльності працівників ОВС України

    З метою підвищення рівня обізнаності членів неурядових організацій, журналістів та всіх зацікавлених осіб щодо правового врегулювання питань дотримання прав і свобод громадян співробітниками міліції під час виконання ними службових обов’язків ВГО «Асоціація українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних  органів» (Асоціація УМДПЛ) розпочала проведення спеціалізованих освітніх заходів.

     Виходячи із ситуації, яка склалася останнім часом у взаємовідносинах співробітників міліції та рядових громадян можна зробити висновок, що саме громадський контроль може внести суттєві змінити у підвищенні авторитету міліції та покращенні рівня довіри з боку громадян. А для цього в першу чергу потрібно усвідомити, що ми можемо і маємо знати свої права, а також повноваження співробітників міліції під час виконання ними службових обов’язків.

    Правові підстави, методи та особливості дій під час проведення моніторингу досконально розглядаються на спеціалізованих тренінгах. Також отримати повну інформацію можна на нашому сайті та сайті Асоціації УМДПЛ.

    Ті хто бажає пройти спеціалізований тренінг, можуть звернутись беспосередньо до мене або залишити відповідний коментар до даної статтії. Тренінг проводиться безкоштовно.

Поділитися

Інші новини