Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Житомирський обласной осередок Асоціації УМДПЛ повідомляє

    16 листопада 2011 року голова Житомирського обласного осередку ВГО УМДПЛ Петро Грибан  відвідав презентацію Міжнародного фонду “Відродження” для громадськості Житомирської області, яка проходила у залі мистецтв Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олега Ольжича.

    Учасники зустрічі мали змогу безпосередньо від менеджерів фонду дізнатися про актуальні конкурси й отримати вичерпні відповіді щодо написання та подання проектів.

    У презентації взяли участь:

   -Олексій Орловський, директор програми “Посилення впливу громадянського суспільства”;

   – Тетяна Кухаренко, директорка програми “Схід-Схід: партнерство без кордонів”;

   – Станіслав Лячинський, директор зі стратегічних комунікацій і зв’язків із громадськістю.

    В ході презентації Станіслав Лячинський одним з успішних проектів, що реалізуються за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» назвав проведення у ці дні всеукраїнської кампанії «Міліція під контролем», яка реалізується громадськими організаціями та представниками ЗМІ за ініціативи ВГО «Асоціація УМДПЛ».

    Також, 16 листопада 2011 року на базі Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування Житомирської обласної державної адміністрації та обласної ради відбулася тематична зустріч «Шляхи поширення толерантності у поліетнічному суспільстві».

    Організатор зустрічі – управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Житомирської облдержадміністрації.

     У заході взяли участь Світлана Сластухіна – заступник начальника управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Житомирської облдержадміністрації, Володимир Піньковський – голова Німецького національно-культурного товариства «Відергебурт», заступник голови громадської ради при Житомирській ОДА, Михайло Гурвіц – голова товариства Єврейської культури, Вікторія Щур – голова Житомирської обласної спілки поляків України, Петро Грибан – голова Житомирського обласного осередку ВГО УМДПЛ, голова громадської ради при УМВС України в Житомирській області, Олексій Котвицький – голова комісії з питань свободи слова, прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин та європейської інтеграції громадської ради при Житомирській ОДА, член ВГО УМДПЛ, а також керівники (спеціалісти) структурних підрозділів райдержадміністрацій області з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю.

    Зустріч мала на меті визначення основних шляхів взаємодії органів виконавчої влади з національно-культурними товариствами регіону.

    Під час зустрічі обговорювалися напрямки реалізації державної етнонаціональної політики на Житомирщині, діяльність національно-культурних товариств на Житомирщині тощо.

Поділитися

Інші новини