Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Документальний фільм «Така робота» отримав нагороду Best Short Documentary кінофестивалю у Празі

03

Документальний фільм «Така робота» (англ. The job) режисерки Ксенії Кравцової отримав нагороду як кращий короткометражний документальний фільм (англ. Best Short Documentary) на кінофестивалі у Празі Prague Film Awards 2019, що проходив 11-12 січня у столиці Чехії.

Фільм розповідає про трьох українських секс-працівниць, такий їхній життєвий вибір та роботу в індустрії секс-послуг.  «Три героїні, три історії… Три відверті історії із життя секс-працівниць. Яка небезпека прихована в цій професії? Які складнощі їм доводиться долати на своєму шляху? Три жінки розповідають про свою роботу. Про перший досвід, а іноді й перше кохання. Про суть своєї професії», – йдеться в логлайні фільму.

Виробництво: Real Srories Production за сприяння БО «Легалайф-Україна». Трейлер документального фільму можна переглянути на сайті студії.

004

«Дуже потужний фестиваль Prague Film Awards. На фестивалі були представлені стрічки режисерів з Франції, Фінляндії, Китаю, Гани, Лівану, Конго та інших країн. Страшенно раді, що отримали цю нагороду!», – відзначає режисерка фільму Ксенія Кравцова.

Фото із офіційної Facebook-сторінки кінофестивалю у Празі

Довідково

Prague Film Awards 2019 – дводенний міжнародний, незалежний кінофестиваль, як йдеться на сайті фестивалю, у самому серці Праги, що відзначає режисерів з усього світу. Більше інформації про кінофестиваль читайте на його сайті.

Асоціація УМДПЛ співпрацює із студією Real Srories Production у рамках спецпроектів, розповідаючи про права людини мовою мистецтва. «Права людини – найбільша цінність у житті. Ми захищаємо права людини та мовою мистецтва виносимо на обговорення гострі соціальні теми», – зазначається на сайті студії.

Благодійна організація «Легалайф-Україна» – це самоорганізація секс-працівників України, які об’єдналися з метою створення сильного стабільного руху здатного впливати на політику та захищати права та інтереси спільноти. Члени організації – активісти і лідери спільноти секс-працівників з різних регіонів України, які незалежно від їх особистих симпатій, інтересів та приналежності до інших організацій готові працювати разом, вести адвокаційну діяльність на благо всієї спільноти, приймати рішення і нести за них відповідальність перед спільнотою.

Читайте також: #Стоп_стигмі_та_дискримінації секс-працівників: перші підсумки тренінгів для поліції

Поділитися

Інші новини