Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Літній сезон майстер-класів «Правила спілкування з поліцією»


20160801_103620

В Київській області, Ужгороді та Вінниці пройшла серія майстер-класів «Правила спілкування з поліцією». Молодь, яка була присутня на них, змогла детально ознайомитись зі змінами, що відбуваються в процесі реформування поліції. Також корисною була інформація про, як уникнути конфліктних ситуацій, та що робити, якщо ви в них таки потрапили. Кожний другий учасник в минулому мав досвід спілкування з міліцією і не завжди він був позитивний. Під час тренінгу були змодельовані типові ситуації та детально розібрано, що потрібно робити, і що саме головне, чого робити точно не треба.

В практичній частині тренінгу учасники спробували застосувати отримані знання відвідавши поліцейський відділок або в ігровій формі відіграти процес затримання та подальшого доставлення до відділення поліції.

Також молодь отримала порадники «Адвокат у кишені» та «10 порад водієві», які суттєво можуть допомогти під час спілкування з поліцією.

Якщо ви маєте бажання організувати подібний тренінг у вас в місті – напишіть нам umdpl.association@gmail.com

Майстер-клас “Ти і поліція” проведено в рамках проекту Асоціації УМДПЛ «Посилення можливостей молоді захищатися від свавілля правоохоронних органів», що реалізується за фінансової підтримки Фонду Чарльза Стюарта Мотта.

20160814_182844

Поділитися

Інші новини