Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Поповнення в рядах моніторів

5-7 червня 2015 року в Києві Асоціація УМДПЛ провела спеціалізований тренінг «Громадський моніторинг діяльності працівників ОВС України».

20 учасників були ретельно відібрані з більш ніж 130 анкет, які були надіслали під час реєстрації на тренінг.

085A8604

Навчання було насичене як теоретичними аспектами діяльності органів внутрішніх справ (ОВС), так і практичними завданнями, що неабияк сприяло більш ефективному застосуванні набутих знань та навичок.

Окрім того, учасники заходу почули про набутий досвід з моніторингу ОВС, про результати таких кампаній та про проблеми, які виникали на практиці.

Насиченим та цікавим виявились і практичні завдання. Учасники розглядали різні проблемні ситуації та обговорювали законність дій правоохоронців.

Родзинкою навчання стало завдання з моніторингу патрульної служби та відділків ОВС. Учасники на практиці змогли використати набуті знання і змогли провести якісний та ґрунтовний моніторинг, результати якого будуть використані для подальшої роботи Асоціації.

085A8539

Тренерами виступили працівники Офісу Уповноваженого ВРУ з прав людини, а також представники Асоціації.

085A8707

Асоціація щиро вітає учасників з успішним проходженням тренінгу та сподівається на плідну співпрацю в подальшому!

Нагадаємо, що Асоціація УМДПЛ працює над дотриманням прав та свобод людини в діяльності правоохоронних органів шляхом створення ефективної системи громадського контролю.

085A8762

 

Поділитися

Інші новини