Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Практичний порадник “Підлітку про поліцію”: путівник дорослішання ваших дітей

Діти макет на сайт.cdrАсоціація УМДПЛ представляє п’ятий практичний порадник серії «Ти і поліція» — «Підлітку про поліцію»  — тут викладено простою для розуміння мовою та не обтяжено посиланнями на правові норми, які регулюють ту чи іншу ситуацію.

Практичний порадник орієнтований на неповнолітніх старшого шкільного віку, й надає їм корисну інформацію, як поводити себе з працівниками поліції. Також окремо до кожного розділу додаються поради для батьків, що дає можливість спільного засвоєння порад, викладених у пораднику.

У пораднику розглянуто найбільш типові ситуації взаємодії поліцейського з неповнолітнім. Всі вони об’єднані в такі тематичні блоки як: “Пред’яви документи і виверніть кишені”, “Відчиніть – поліція!”, “Вам потрібно прибути до відділення поліції”, “Ви порушили громадський порядок. Проїдьмо до відділення для складання протоколу”, “Це ти скоїв злочин? Зізнавайся!”, “Побиття у поліції”.

Порадник буде розповсюджено безкоштовно серед партнерських організацій, через регіональних партнерів Асоціації УМДПЛ, на тематичних заходах (тренінги, лекції на фестивалі Docudays тощо). А також під час навчальних заходів Асоціації “Ти і поліція”.

Отримати брошуру може кожен бажаючий безкоштовно. Необхідно написати на е-адресу: umdpl.association@gmail.com або на Фейсбук-сторінку, зазначивши поштову адресу (або відділення Нової пошти), прізвище та ім’я.

Порадник доступний в нашій бібліотеці за посиланням – http://umdpl.info/library/pidlitku-pro-politsiyu-praktychnyj-poradnyk/.

Поділитися

Інші новини