Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Робоча група проекту «Паспорт реформи пенітенціарної системи» розпочала стратегічне планування

19 липня 2017 року у Києві відбулася перша сесія робочої групи проекту «Паспорт реформи пенітенціарної системи». Учасники заходу ознайомилися з концепцією та обговорили пропозиції з удосконалення стратегічного плану проекту.

4

Мета сесії – ознайомитися та навчитися застосовувати методологію орієнтованого на результати управління до планування та звітування щодо пенітенціарної реформи; напрацювати узгоджені пропозиції в рамках формування політики пенітенціарної реформи.

5

Олександр Федорук, керівник програми «Права людини за ґратами» Асоціації УМДПЛ, зазначив: «Відповідно до узгоджених пропозицій ми визначили візію проекту. Пенітенціарна система має знижувати рівень небезпеки для суспільства осіб у конфлікті із законом, дотримуючись прав людини».

Стратегію та механізм реалізації «Паспорту реформи пенітенціарної системи» спільно з керівниками структурних підрозділів Міністерства юстиції України формуватимуть представники Ради Європи, Консультативної місії Європейського Союзу, Місії Міжнародного Комітету Червоного Хреста, проектного офісу «EDGE» та громадських організацій за фінансової підтримки Уряду Канади.

3

Стежте за новинами – на Facebook-сторінці програми «Права людини за ґратами».  

Поділитися

Інші новини