Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Запрошуємо до міграційної служби «Правопілю» – віртуального правового міста

Нещодавно команда Асоціації УМДПЛ провела робочу зустріч-презентацію моделі Державної міграційної служби у віртуальному місті «Правопіль»Представлення нового об’єкту «Правопілю» провів експерт, член Асоціації УМДЛ Володимир Батчаев

1

На порталі візуалізовано приміщення державного органу, їх обладнання та устаткування, розпорядку роботи, правил ведення службової документації та з одночасним текстовими поясненнями та посиланнями на положення відповідних нормативно-правових актів. «Ми впевнені, що одержані у Правополі нові знання допоможуть Вам захистити свої права у реальному житті», – зазначається на сайті проекту.

2

Нагадаємо, першим об’єктом порталу віртуального міста став відділ поліції. Пройдіть пізнавальну онлайн-екскурсію по віртуальному відділу поліції тут.
Отже, запрошуємо у «Правопіль» – віртуальне правове місто, яке розповідає про те, як мають функціонувати органи влади з дотриманням мінімальних стандартів прав людини http://pravopil.umdpl.info. Якщо маєте пропозиції та відгуки до роботи проекту, надсилайте за адресою pravopil.umdpl@gmail.com.
DSC_7704
Довідково
Проект Інтернет-портал «Правопіль» реалізується Асоціацією УМДПЛ в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст порталу є винятковою відповідальністю Асоціації УМДПЛ та не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.
Поділитися

Інші новини