Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Поліція в Instagram: представляємо лукбук.

Дана публікація не розрахована на хіпстерів, а твердження про те що Instagram є суто хіпстерським додатком, на мій погляд, давно вже стало стереотипом. За допомогою цього прекрасного додатку, який дає змогу повернутися до часів використання поляроїду можна отримати безліч цікавих фотографій;  із певною категорію таких фотографія я і хочу вас познайомити – фотографії з хеш-тегом #police.

Ідея лукбуків (look+book) нині популярна, наприклад нещодавно популярний журнал FURFUR опублікував лукбук із фотографіями російських користувачів інстаграму, які вони опубліковували знаходячись в армії та спортивними костюмами, який був присвячений активному користувачу інстаграма – Рамзану Кадирову (а ви не знали?). А от Inspired  зробив лукбук з кращими фотографіями своїх користувачів, які вони позначали відповідним хеш-тегом.

Ось і ми вирішили не відставати та запропонувати всі цікавинки, які можна знайти за хеш-тегом #police в цьому мобільному поляроїді:

В об`єктив смартфонів потрапила поліція з абсолютно різних країн: Сполучені Штати Америки, Україна, Росія, Англія, Об`єднані Арабські Емірати, Албанія, Італія, Малазія, Нова Зеландія, Турція і т.д.

Тут можна побачити поліцію і за роботою, і на навчаннях і просто поліцейські автомобілі які обов`язково мають потрапити в об`єктив туриста (правда ж?).

Хтось робить справжні луки на фоні прапору своєї країни, а хтось викладає свої посвідчення та жетони, а інколи зовсім складається враження що поліція сама напрошується фотографуватись з туристами.

 

Найцікавіша тема, з якою довелось зітнутись – що поліція по загальним стереотипам справжні хіпстери. Вони люблять робити луки з собою та друзями та завжді раді опинитись в інстаграмі з цікавими людьми (але ж то все стереотипи).

 

І взагалі: у вас ще не має спільної фотографії з поліцейським? Швидко виправляйте це!)

Тут можна зустріти доволі оригінальні фотографії: і замріяних поліцейських біля берегу океану, і прекрасних дам які понад усе полюбляють машини (може тільки поліцейські, гм..).

 

І на останок дві головні речі: смазливий хлопчик для дівчат і такий самий песик (теж для дівчат, мабуть).

 

І якщо у вас вистачило сил додивитись до кінця – будь ласка, прислухайтесь до моїх слів. Фотографувати поліцію не тільки цікаво, а й корисно. З одного боку у вас залишаються хороші фотографії (не синці, звісно), а з іншого боку міліція стає більш відкритою і звикає до того що може опинитися в об`єктиві в будь-який момент (не треба ж пояснювати, чому це корисно).

 

Якщо у вас є хороші луки з українською міліцією або ви надумали їх робити, то слід розказати вам ще про конкурс творчих робіт “Міліція під контролем” від Асоціації УМДПЛ. Все просто – сфотографували, відправили, опублікували і далі залишається тільки лайкати і показувати друзям.

То що? Гайда робити свої фотографії?

 

До речі, можна використати хеш-теги: #police #police_ua #mvs #mvsmonitoring

Поділитися

Інші новини