Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Віктор Семенович виступив у прямому ефірі програми «Радіомайдан»

40c5886f84a9abd62aff0de7774d40cb6 лютого 2015 року в Кіровограді у прямому ефірі програми «Радіомайдан» обласної телерадіокомпанії виступив регіональний  координатор  зі зв’язків із громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Кіровоградській області Віктор Семенович Жученя. Він розповідав про свою діяльність у 2014 році і перспективи роботи у 2015.

Під час ефіру слухачі почули про час та місце здійснення прийому громадян Віктором Семеновичем, його співпрацю з Секретаріатом  Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та іншими неурядовими організаціями. Також було повідомлено про напрямки діяльності Офісу Омбудсмана, механізм “Омбудсман +” та підтримку діяльності координаторів – Програмою розвитку ООН та Асоціацією УМДПЛ.

За період передачі надійшло більш ніж 20 телефонних дзвінків від слухачів області з соціально-економічних питань, щодо закриття банківських установ, щодо скарг на судову систему та інші. Консультації надавалися відразу, а для випадків, де потрібне втручання координатора, громадяни залишали свої контакти для подальшого вирішення їх проблем.

У програмі також брали участь представники громадських організацій, які найбільш тісно співпрацюють із регіональним координатором та є моніторами Національного превентивного механізму: Л.Шестакова, ГО «Флора» та І.Дуднік ГО «Територія успіху».

Поділитися

Інші новини