Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Волиняни прослухали майстер-клас "Ти і міліція"

24 лютого 2015 року в приміщені УМВС України у Волинській області, головою Волинського осередку АУМДПЛ, проведено майстер – клас на тему «Ти і міліція» для представників громадських організацій та членів громадської ради при УМВС в області.

МК -1

Всі учасники майстер – класу отримали розроблену Асоціацією УМДПЛ брошуру «Адвокат у кишені». З урахуванням розроблених рекомендацій, учасники майстер – класу мали можливість розглянути конкретні факти, які мали місце під час проведення моніторингових візитів, а також подій, висвітлених в ЗМІ області, що набули суспільного резонансу. А саме, затримання працівниками Любомльського РВ членів ГО «Правий сектор», що стало в подальшому причиною пікетування членами цієї організації приміщення райвідділу. Затримання працівниками Горохівського РВ групи громадян які, на автомобілях, з застосуванням нарізної зброї, займались незаконним полюванням на полях фермерів. В адресу міліції, в  соціальних мережах, були висловлені невдоволення стосовно реагування на виявлений злочин.

МК -2

Після завершення майстер-класу голова громадської ради А. Цісарук провів презентацію  мобільного додатку «Міліція під контролем» розробленого Асоціацією УМДПЛ. Громадською радою рекомендовано управління кадрового забезпечення, використання розроблених напрацювань в системі службової підготовки працівників міліції.

За результатами майстер класу, громадська рада на своєму черговому засіданні, зобов’язала всіх членів ради, провести  по одному майстер – класу «Ти і міліція», в своїх організаціях, в навчальних закладах, або трудових колективах, про що проінформувати секретаріат.

МК -3

Майстер-клас “Ти і міліція” проведено в рамках проекту Асоціації УМДПЛ «Посилення можливостей молоді захищатися від свавілля правоохоронних органів», що реалізується за фінансової підтримки Фонду Чарльза Стюарта Мотта.

Поділитися

Інші новини