Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

35 студентів Івано-Франківська переглянули мультиплікаційний серіал “Школа виживання для підлітків”

photo_2024-03-20_13-36-27 (2)20 березня регіональна координаторка взаємодії з громадськістю Уповноваженого ВРУ з прав людини  в Івано-Франківській області Світлана Дем’янчук провела просвітницькі заходи для 35 студентів 1 та 2 курсів відділення “Право” ВСП Івано-Франківського фахового коледжу Львівського національного університету природокористування.

Мета таких зустрічей – обговорення негативних явищ проявів булінгу в навчальних закладах та негативного впливу війни на психіку підлітків.

photo_2024-03-21_08-33-05Студенти переглянули анімаційний серіал «Школа виживання для підлітків», який  складається з трьох серій:  серія №1 «Я не жертва!», серія №2 «Бити чи не бити?», серія №3 «Необхідна оборона», після чого відбулося обговорення.
У кожній серії авторами змодельована певна загрозлива для підлітків ситуація, після чого глядачам у доступній та цікавій формі надаються її правова оцінка та практичні поради щодо оптимальних алгоритмів поведінки для забезпечення власної безпеки.

Продовжуємо і надалі підвищувати рівень правової обізнаності молоді, надавати знання щодо алгоритму дій в різних конфліктних ситуаціях, а також нагадувати про відповідальність та наслідки за недотримання законодавства.

photo_2024-03-20_13-36-28Проект реалізується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди організаторів та учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.



Поділитися

Інші новини