Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Антон Геращенко про системи відеоспостереження та їх законодавче регулювання

В рамках проведення дослідження щодо використання систем відеоспостереження, що встановлюються органами місцевого самоврядування для охорони громадського порядку, фахівці Асоціації УМДПЛ Михайло Каменєв та Степан Золотар зустрілись з Антоном Геращенком, щоб обговорити його законодавчу ініціативу щодо унормування відеонагляду, ризиків та перспектив використання таких систем.

Антон Геращенко — народний депутат України VIII скликання, співзасновник і директор програми реформування правоохоронної та судової систем Українського інституту майбутнього, радник Арсена Авакова.

Про його бачення функціонування систем відеоспостереження для охорони громадського порядку та про те, як вони впливають на національну безпеку — у відеопроєкті “Презумпція (не)правоти”:

Матеріал підготовлено за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» у межах проєкту «Напрацювання нормативно-правових актів для використання систем відеоспостереження для охорони громадського порядку». Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково збігається з позицією Міжнародного фонду «Відродження».

Поділитися

Інші новини