Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Асоціація УМДПЛ розпочинає ребрендинг

Бобер

П’ять років тому, 14 жовтня 2010 року, розпочала свою діяльність Асоціація УМДПЛ, яка досить швидко стала авторитетним осередком громадського контролю за правоохоронними органами. За цей час було реалізовано чимало проектів як національного, так і міжнародного рівня, підготовлено низку науково-практичних видань та інформаційних матеріалів, проведено багато різноманітних моніторингових кампаній щодо визначення ефективності діяльності правоохоронних органів.

П’ята річниця — це певний підсумок нашої роботи, а також старт для подальших звершень. Про результати нашої діяльності добре знають у професійних колах. Та відтепер ми прагнемо, щоб про нас більше дізналась широка громадськість. Саме тому ми почали оновлення нашого бренду. За останні роки в Україні відбулось чимало подій історичного характеру. Змінюється життя навколо, і змінюємось ми! Новий зміст потребує оновленої форми. Наразі в Асоціації УМДПЛ триває ребрендинг, а весь колектив працює над новим стратегічним планом, який би враховував сучасні віяння та євроінтеграційні наміри нашої країни.

У межах ребриндингу Асоціація УМДПЛ оголошує конкурс на визначення нової назви організації, в якому може взяти участь кожний бажаючий. Для цього потрібно надіслати свій варіант назви та, за потреби, невеличке пояснення. Останній термін прийому  пропозицій – 01 листопада 2015 року. Будь ласка, надсилайте свої варіанти на е-адресу: umdpl.association@gmail.com

Із запропонованих варіантів Правління нашої організації визначить три найвдаліші варіанти, серед яких на Загальних зборах буде обрано найкращий та оголошено переможця. На фіналістів конкурсу чекатимуть цінні призи.

Незабаром для Вас працюватиме зовнішньо оновлена Асоціація, проте з інтегрованим багаторічним досвідом та невтомним бажанням діяти на благо своєї громади!

Поділитися

Інші новини