Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Асоціація УМДПЛ розробила стратегічний план розвитку організації на 2016-2018 роки

Астратегічний план_фотосоціація УМДПЛ провела робочу зустріч, на якій було завершено розробку Стратегічного плану своєї діяльності на найближчі три роки. Робота над планом почалась майже рік тому і здійснювалась спільними зусиллями членів організації і центрального офісу.

Під час зустрічі було обговорено пріоритетні напрямки діяльності Асоціації УМДПЛ, презентовано 6 основних програм, у межах яких і буде здійснюватись основна робота організації: Моніторингова кампанія “Поліція під контролем”, “Відкритість правоохоронної системи”, Експертна група “Поліція під контролем”, “Права людини за ґратами”, “Real Stories Production”, “Просвітництво”.

085A2454085A2429Акцент всієї зустрічі було зроблено на реалізацію програм на регіональному рівні у співпраці з регіональними представниками. Плідна робота у робочих групах працівників центрального офісу з регіональними представниками дозволила випрацювати спільне бачення та план дій щодо реалізації проектів, спрямованих на зміну ситуації у регіонах в контексті дотримання прав людини правоохоронними органами.

085A2541085A2595085A2582085A2463085A2549085A2438Голова правління Асоціації УМДПЛ, регіональний координатор Уповноваженого Верховної Ради з прав людини у Кіровоградський області Віктор Семенович Жученя влучно зазначив: “Стратегічне планування є важливим та необхідним етапом для посилення інституційної спроможності нашої організації, адже ми маємо бути готовими до нових викликів, які диктує сьогоденна ситуація в країні. Організація є конкурентноспроможною та такою, що розвивається, лише у випадку, якщо її діяльність чітко спланована, напрацьовано план дій та означено основні вектори розвитку та руху. Такий ґрунтовний документ – понад 70 сторінок – є першим в історії організації та має стати підтримуючим каркасом для подальшої спільної діяльності на найближчі три роки”.

085A2614

Текст: Тетяна Гончарук, Фото: Ксенія Кравцова

Поділитися

Інші новини