Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Асоціація УМДПЛ вітає нового Голову Правління!

137932139512 вересня в Києві відбулись чергові загальні збори Асоціації УМДПЛ. У зборах взяли участь представники 17 регіонів України.

Під час зборів члени організації обрали нового Голову Правління Асоціації УМДПЛ. Ним став керівник Львівського осередку Тарас Гаталяк. Тарас є одним із засновників організації, має значний досвід роботи в сфері громадського контролю за діяльністю органів влади, в тому числі правоохоронних органів. Протягом 2008-2010 років він перебував на посаді помічника Міністра внутрішніх справ з питань дотримання прав людини. Вже в статусі очільника Правління організацій, Тарас зауважив, що для такої ще молодої, але вже достатньо успішної і відомої організації важливо, щоб усі члени та волонтери Асоціації і надалі працювали злагоджено задля досягнення спільної мети.

Асоціація вітає новообраного Голову Правління і бажає йому невичерпного запасу сил та енергії, щоб успішно реалізувати все заплановане організацією на найближчі роки!

Також 12 вересня лави організації поповнились 10-ма новими членами з 7 різних областей України. Асоціація УМДПЛ вітає цих сміливців, чекає від них активної життєвої позиції, а натомість обіцяє насичений цікавою роботою та цінним досвідом час!

Також під час зборів Виконавчий директор Асоціації традиційно прозвітував про результати роботи за минулий рік, розказав про успіхи в реалізації програмної діяльності та про перспективи розвитку організації. Також учасники зборів обговорили плани роботи на найближчий рік, обмінялись інформацією про те, яка діяльність ведеться членами організації на місцевому рівні, просто поспілкувались із друзями та колегами, адже можливість зустрітись у такому широкому складі випадає не так вже і часто.

Поділитися

Інші новини