Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Асоціація УМДПЛ запрошує долучатися до будівництва віртуального міста ПРАВОПІЛЬ

У рамках нового проекту команда Асоціації УМДПЛ та студії Real Stories Production розпочали будівництво віртуального правового міста Правопіль. Усіх, хто зацікавлений в отриманні знань про порядок та нормативно-правове забезпечення діяльності державних органів, запрошуємо до віртуальної екскурсії першим об’єктом новоствореного порталу віртуального міста – Відділ поліції.

Правопіль поліція СКРІН
Портал «Правопіль» стане універсальним, зручним та завжди актуальним ресурсом знань про те, як мають функціонувати органи влади з дотриманням мінімальних стандартів прав людини.

На порталі візуалізовано приміщення державного органу, їх обладнання та устаткування, розпорядку роботи, правил ведення службової документації та з одночасним текстовими поясненнями  та посиланнями на положення відповідних нормативно-правових актів.

Кожен охочий може пройтись службовими приміщеннями та отримати наочну й компетентну інформацію. Порталом можна буде користуватись за допомогою сучасних гаджетів (електронні планшети, смартфони тощо), зокрема безпосередньо під час перебування у державному органі.  

Правопіль –  інноваційний метод навчання, що матиме велику ефективність та низку очевидних переваг – від можливості використання порталу задля проведення навчання громадських активістів або моніторів Національного превентивного механізму до підготовки  держслужбовців. Отримані у місті Правопіль знання мають допомогти зрозуміти стандарти дотримання прав людини в діяльності правоохоронних структур.

На черзі створення віртуальної моделі суду, слідчого ізолятора, управління Державної міграційної служби і виконавчого органу місцевого самоврядування. Ми запрошуємо долучитися до будівництва віртуального міста Правопіль. Будемо раді врахувати Ваші пропозиції та відгуки, надіслані за допомогою форми зворотнього зв’язку на інформаційному терміналі на порталі або за адресою pravopil.umdpl@gmail.com.

Інфотермінал

Інтернет-портал «Правопіль» розроблений Асоціацією УМДПЛ в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст цього повідомлення є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

Поділитися

Інші новини