Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Громадська рада подарувала дітям свято

      1 червня – початок літа, День захисту дітей та добрий привід подарувати дітям свято. А також нагадати про необхідність бути уважними на дорозі та дотримуватись правил дорожнього руху.

       З ініціативи Комісії по взаємодії з ДАІ Громадської ради при ГУМВС України в Харківський області 1 червня 2013 року в обласному Палаці культури міліції було проведено свято для дітей, мета якого – ще раз нагадати дітворі про правила поведінки на дорозі.

     Громадська ініціатива була підтримана ГУМВС в Харківській області. Управління ДАІ прийняло активну участь в організації свята: ознайомило дітей із засобами боротьби з правопорушеннями на дорогах, кожен бажаючий мав змогу сфотографуватись на міліцейському швидкісному мотоциклі або в патрульному автомобілі.

     А чотирилапі друзі людини, які несуть службу в міліції, продемонстрували дітям свою майстерність та витримку.

     Про те, як важливо читати, займатись спортом, мати власне хобі та слухатись батьків діти дізналися через цікавий, інтерактивний спосіб подачі інформації – від автора виставки «Музею дитинства» Валерія Лейко.

     Для того, щоб зацікавити дітей, інформація під час свята подавалась в ігровій формі, а по закінченні заходу громадська організація «Добра воля» спільно з Молодіжним Академічним симфонічним оркестром «Слобожанський» подарували юним слухачам концерт класичної музики.

      Як зазначив очільник ГО «Добра воля», голова Комісії по взаємодії з ДАІ Громадської ради Артем Костецький, з початку року за участю дітей віком до 18 років на автодорогах Харкова та області скоєно 94 автопригоди, 3 дитини загинули, 101 отримала тілесні ушкодження. Тому проведення профілактичних заходів для дітвори є нагальним завданням небайдужих дорослих, тим більше – на початку тривалих літніх канікул.

      На думку заступника голови Громадської ради при ГУМВС України в Харківській області, очільника обласної організації Асоціації УМДПЛ Юрія Чумака, перший спільний досвід проведення навчально-розважальних заходів для дітей пройшов успішно і викликав великий інтерес та зацікавленість у дітлахів та їхніх батьків.



Поділитися

Інші новини