Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Зустріч із молодіжною організацією

19.07.2011р. за ініціативи голови Івано-Франківського осередку Асоціації українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів Василя Костіва пройшла зустріч із членами обласної молодіжної громадської організації «Спільними зусиллями» на тематику правозахисної освіти молоді.

В рамках проекту Харківської правозахисної групи щодо запобігання катуванням та жорстокого поводження із представниками громадської організації було проаналізовані різні життєві ситуації, які можуть скластися при спілкуванні молодої людини та працівників міліції. В ході жвавої дискусії відтворено різні випадки, що можуть виникати між правоохоронцями та молодим поколінням. Особливий наголос було зроблено на тому, як правильно себе повести в тій чи іншій ситуації, а також на необхідності чіткого знання своїх прав.

Учасники зустрічі висловили бажання проводити такі зустрічі частіше із залученням широкого кола молоді. Голова молодіжної організації Віталій Мерінов запропонував створити в структурі організації окрему робочу групу з моніторингу дотримання прав людини в правоохоронних органах.

Наприкінці зустрічі В.Костів роздав усім присутнім пам’ятки на згадану тематику, що були розроблені та видрукувані Харківською правозахисною організацією спільно з Асоціацією УМДПЛ.

Поділитися

Інші новини