Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

FREERIGHTS оголошує конкурс на проведення 6 семінарів по тематиці захисту персональних даних (ЗПД) в діяльності гуманітарних організацій

Теми семінарів мають охоплювати:

  • міжнародні стандарти захисту персональних даних під час гуманітарних акцій;
  • питання щодо погодження клієнтами на збір даних під час надання їм гуманітарної допомоги;
  • стандарти запровадження внутрішньої документації: інструкцій, політик та процедур з питань захисту персональних даних;
  • написання інформаційних матеріалів, публікацій у сфері захисту персональних даних;
  • аналіз ризиків під час обробки персональних даних.

Формат проведення: онлайн.

Тривалість одного семінару: 1,5-2 год. 

Кількість учасників: до 20 осіб

Дати проведення: грудень 2023 – лютий 2024.

Тендерна пропозиція має включати: вартість години роботи експерта, резюме з описом досвіду роботи в сфері ЗПД та в проведенні просвітницьких заходів. Юридичний статус учасника для заключення контракту (фізична особа, фізична особа-підприємець).  Учасники, які є ФОП, мають також надати наступні документи: Витяг з ЄДР юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань; Витяг з Реєстру платників єдиного податку; виписка з банку ФОП.  Додатково можуть бути надані рекомендаційні листи, перелік публікацій та/або сертифікати по даній сфері.  

Пакет документів на тендер треба відіслати на електронну пошту: freerights.ua@gmail.com  до 30 листопада 2023 року. В Темі листа обов’язково вказувати «Тендерна пропозиція на проведення семінарів по ЗПД _ ПІБ учасника».

Довідково: Проект реалізується Асоціацією УМДПЛ за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди авторів розроблених навчальних матеріалів, тренерів та учасників заходів не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Поділитися

Інші новини