Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Конкурс творчих робіт «Міліція під контролем»: проміжні результати

1374668696Більше місяця тому стартував черговий конкурс творчих робіт на міліцейську тематику, який проводить третій рік поспіль Асоціація УМДПЛ. Перед організаторами і учасниками конкурсу стоїть непросте завдання – привернути увагу до проблеми дотримання прав людини працівниками ОВС, а також показати самим правоохоронцям, які саме недоліки у їх роботі хвилюють суспільство і спонукати до покращення ситуації.

Всю інформацію про конкурс можна знайти на сайті Асоціації: http://umdpl.info/index.php?id=1370526741

Фото і відео шукайте на сторінці Асоціації у Facebook.

Нагадуємо, що всі роботи буде оцінювати журі, а фото і відео роботи попередньо оцінюватимуть користувачі соціальних мереж.

А ось фотороботи, які на даний момент набрали найбільше вподобань в соціальних мережах:

Робота №13 «Міцна чоловіча дружба»

Робота №23 «Я не хочу бути героєм України…»

Робота №4 «Веселі хлопці»

Ви можете розказати своїм друзям про наш конкурс і допомогти цікавим вам роботам виграти у ньому. Фото, що беруть участь у конкурсі, можна побачити в цьому альбомі, а відеороботи можна знайти тут. Нагадуємо про те, що рахується кількість вподобань на самій роботі (не враховуються вподобання в іншому життєписі, кількість поширень тощо).

Як надіслати роботу і які умови її публікації?

1. Всі роботи виконуються у довільному стилі

2. Кількість робіт, надісланих одним учасником необмежена

3. Роботи мають бути надіслані на електрону скриньку Асоціації: umdpl.association@gmail.com

4. Після опублікування роботи учасник конкурсу отримує підтвердження і посилання на свою роботу (Фотографії та Відео – на сторінці FB (оцінюється за кількістю вподобань допису), Публікації оцінюються членами журі).

5. Публіцистичні матеріали мають мати обсяг до 5 аркушів (орієнтовно – 2000 слів).

6. В листі учасник обов’язково має зазначити назву творчої роботи, своє ім’я та прізвище, поштову і/або електронну адресу і контактний телефон.

Переможці отримають цінні подарунки. Також конкурсанти, роботи яких будуть високо оцінені, матимуть змогу отримати запрошення на тренінги з прав людини або інші спеціальні відзнаки журі.

Надіслані на конкурс роботи не повертаються. Асоціація залишає за собою право в подальшому використовувати їх в своїй роботі.

За результатами конкурсу також буде видано каталог, який надішлють усім авторам, чиї роботи увійдуть до нього.

Поділитися

Інші новини