Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Координатор Омбудсмана в Луганські області зустрівся з представниками Старобільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

IMG_09809 грудня 2015 року у Старобільському професійному ліцеї пройшла зустріч учнів та викладачів закладу з Регіональним координатором із зв’язків з громадськістю  Уповноваженого Верховної Ради з прав людини в Луганській області Архіповим В.І. та представниками Старобільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної  правової допомоги.

Цей захід був присвячений Міжнародному  Дню прав людини. Присутні  з цікавістю проглянули фільм про виникнення прав людини та історію становлення сучасного уявлення щодо цієї не простої проблематики.

Координатор Уповноваженого  Верховної Ради розповів про актуальні проблеми захисту прав людини в Україні і в Луганській області та алгоритм дій у різних випадках порушення прав та свобод громадян. Окремо зупинився на складових функціонування Національного превентивного механізму. Ліцеїсти отримали важливу та необхідну інформацію, яка стане їм в нагоді.

Поділитися

Інші новини