Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

На часі – актуальні питання із захисту персональних даних

27 січня 2023 року, з нагоди Міжнародного дня захисту персональних даних, Асоціація УМДПЛ організувала вебінар для регіональних координаторів Омбудсмана.

Під час заходу експертки Уляна Шадська і Тетяна Олексіюк розповіли про кроки, необхідні для балансування права на захист персональних даних та права на інформацію на рівні органів місцевого самоврядування, висвітлили питання щодо надання відповідей на запити на персональні дані, інформаційні та адвокатські запити.
Крім того, експертки презентували видання “Захист персональних даних в органах місцевого самоврядування: стандарти і кроки впровадження”, яке здатне значною мірою допомогти регіональним координаторам у роботі.

Ознайомитися та завантажити посібник можна за посиланням: https://umdpl.info/wp-content/uploads/2022/10/ZAHYST-PERSONALNYH-DANYH-V-ORGANAH-MISTSEVOGO-SAMOVRYADUVANNYA-standarty-i-kroky-vprovadzhennya.pdf

Також у присутніх була можливість задати свої питання та отримати на них фахові відповіді.

Захід відбувся за підтримки Міжнародного Фонду “Відродження” та Європейського Союзу в рамках гуманітарної ініціативи “Людяність і взаємодопомога”.

Поділитися

Інші новини