Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

На День прав людини кіровоградці дізналися про свої права під час спілкування з міліцією

10 грудня 2014 року у Кіровоградській міської бібліотеці ім.Ю.Гагаріна, член Асоціації УМДПЛ, Регіональний координатор зі зв’язків з громадськістю Уповноваженого ВРУ з прав людини у Кіровоградській області Віктор Семенович Жученя провів майстер–клас на тему «Ти і міліція». Слухачами заходу стали учні 9-их класів ЗОШ №26, а також вчителі, працівники бібліотеки та представники громадських організацій.

IMG_0528

Віктор Семенович розповів, як правильно спілкуватися з міліцією у різних життєвих ситуаціях, що викликало жвавий інтерес в учасників заходу – було задано багато запитань та проведено цікаву дискусію щодо подальших зустрічей з молоддю.

IMG_0525

Після завершення заходу слухачі отримали роздаткові матеріали, підготовані Асоціацією УМДПЛ: «Адвокат у кишені», розмовник для рівноправного діалогу з посадовцем державної міграційної служби «Маєш знати» та «10 порад водієві».

Окрім того, Віктор Жученя дав інтерв’ю журналістам місцевого телебачення каналу ТТВ, у якому розповів про ініціативи Асоціації УМДПЛ.

Того ж дня у вечірній програмі «Акценти дня» пройшов короткий репортаж про захід.

IMG_0526

Майстер-клас “Ти і міліція” проведено в рамках проекту Асоціації УМДПЛ «Посилення можливостей молоді захищатися від свавілля правоохоронних органів», що реалізується за фінансової підтримки Фонду Чарльза Стюарта Мотта.

Поділитися

Інші новини