Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Неповнолітні у конфлікті з законом дізналися про основи спілкування з поліцією

У всіх дітей – зі звичайних сімей, тих, що опинилися у cкладних життєвих обставинах чи дітей, позбавлених батьківського піклування – є спільна потреба знати свої права під час спілкування з поліцією. Задля підвищення рівня правоосвіти неповнолітніх Сергій Перникоза, тренер Асоціації УМДПЛ, провів майстер-клас для неповнолітніх у конфлікті з законом про основи спілкування з поліцією.

DSC_4983

Захід відбувся 5 березня 2018 року у Києві у приміщенні міської спеціалізованої молодіжної бібліотеки «Молода гвардія». Захід було організовано у рамках проекту «Підвищення рівня правоосвіти та здатності захищати власні права під час спілкування з поліцією» спільно з представниками відділу ювенальної превенції.

DSC_5019

Під час майстер-класу підлітки переглянули 7-серійний анімаційний фільм «Ти і поліція».

DSC_4994

Проект «Підвищення рівня правоосвіти та здатності захищати власні права під час спілкування з поліцією» реалізується Асоціацією УМДПЛ в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст цього повідомлення є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

Поділитися

Інші новини