Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Оголошуємо тендер на закупівлю послуг створення документального фільму

Асоціація УМДПЛ оголошує тендер  на закупівлю послуг створення документального фільму про життя вихованців колонії для неповнолітніх. Загальний хронометраж – 20 хв.

Термін надання послуг: 10 місяців (з 01.06.2023 по 31.03.2024)

Перелік завдань: написання сценарію, проведення зйомок з виїздом до пенітенціарних закладів, монтаж, озвучування, постпродукція. 

Тендер проводиться в рамках виконання Проєкту «Правове виховання української молоді та захист персональних даних» (в подальшому Проєкт), що виконується відповідно до грантової угоди  №SUP30023GR0065 за фінансової підтримки Посольства США в Україні.

Строки проведення тендеру: з 10 по 24 травня 2023 року.

Умови здійснення оплати: 100% післяплата.

Вартість Послуг розраховується за фактичним обсягом наданих Послуг, згідно з Актами приймання-передачі наданих послуг. Замовник сплачує Виконавцю вартість Послуг на підставі підписаного Акту приймання-передачі наданих послуг шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок Виконавця протягом 10 (десяти) банківських днів після підписання уповноваженими представниками сторін Акту приймання-передачі наданих послуг.

Кваліфікаційні вимоги: Досвід створення документальних фільмів;

Перелік документів, які необхідно подати:

Резюме із зазначенням: 1) досвіду роботи 2) контакти осіб/організацій, які можуть вас рекомендувати;

Лист у довільній формі з обґрунтуванням цінової пропозиції у гривнях та зазначенням термінів виконання проекту.

Портфоліо.

Документи подаються в електронному вигляді на адресу umdpl.association@gmail.com з темою листа «Тендер на послуги створення документального фільму».

Термін подання документів: до 23:59, 24 травня 2023 року.

Критерії оцінки:

Відбір здійснюється на підставі загальної оцінки. Оцінка формується з критеріїв: цінова пропозиція (максимум 5 балів), оцінка портфоліо (максимум 7 балів), терміни виконання роботи (максимум 5 балів).

Питання для отримання консультацій можна спрямовувати за адресою: umdpl.association@gmail.com

Поділитися

Інші новини