Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Під час фестивалю DocudaysUA навчатимуть впевнено спілкуватись з міліцією

139566664326 березня 2014 року о 16.00 під час Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA експерти Асоціації українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів (Асоціація УМДПЛ) проведуть майстер-клас «Як захиститися від протиправних дій міліції».

Майстер-клас проходитиме у Блакитній вітальні київського Будинку кіно (вул. Саксаганського, 6).

Під час заходу слухачі дізнаються, як поводитись в ситуаціях, коли доводиться спілкуватись з працівниками міліції, як захистити свої права від порушень. Також підніматимуться питання фото- та відеофіксації працівників міліції, чи можуть вони вилучати відзняті матеріали, забирати камери та яким чином можливо оскаржити неправомірні дії правоохоронців.

До участі у ньому запрошуються усі охочі – молодь, активісти неурядових організацій, студенти та усі відвідувачі фестивалю, яких цікавлять проблемні питання спілкування з міліцією.

Більш докладну інформацію про діяльність Асоціації УМДПЛ шукайте на сайті: http://umdpl.info/

Дізнатись про детальну програму Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA можна на офіційному сайті фестивалю: http://www.docudays.org.ua

Поділитися

Інші новини