Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Представник Асоціації УМДПЛ взяв участь в роботі круглого столу щодо унеможливлення корупційних ризиків в діяльності МВС

Представник Асоціації УМДПЛ Сергій Перникоза взяв участь в роботі круглого столу на тему: “Корупційні ризики у нормативно-правових актах Кабінету Міністрів України, що регламентують діяльність Міністерства внутрішніх справ України”.

img_1428

Круглий стіл «Корупційні ризики у нормативно-правових актах Кабінету Міністрів України, що регламентують діяльність Міністерства внутрішніх справ України» відбувся 15 листопада. Участь у обговоренні, ініційованому Громадською радою при МВС України, взяли представники Міністерства, громадських організацій та експерти.

Громадські експерти, що були присутні на заході, запропонували методологічні рекомендації щодо проведення антикорупційної експертизи нормативно-правових документів. Центру політико-правових реформ (ЦППР) протягом місяця проаналізує кілька НПА і надішле висновки до Міністерства.

Детальніше читайте: МВС разом із громадськістю працює над унеможливленням корупційних ризиків у діяльності відомства (ФОТО)

Поділитися

Інші новини