Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Представники Асоціації УМДПЛ спільно з Офісом Омбудсмана проводять заходи в рамках провадження щодо побиття журналістки Тетяни Чорновіл

1387983721Вночі з 24 на 25 грудня відбувся напад на журналістку Тетяну Чорновіл, який супроводжувався нанесенням тяжких тілесних ушкоджень. Більше інформації про подію можна знайти у ЗМІ, які активно пишуть на цю тему. О другій годині ночі, після скоєння нападу, за словами Голови Правління Асоціації українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів (Асоціації УМДПЛ) – Тараса Гаталяка, було повідомлено про цю подію в Офіс Уповноваженого ВР з прав людини, працівники якого на той час вже розпочали провадження за цією справою.

Наразі проводяться заходи в межах відкритого провадження Уповноваженого ВР з прав людини, яке здійснюється представниками Омбудсмана у співпраці з громадськими активістами, зокрема Асоціації УМДПЛ.

Якщо у вас є інформація, яка може допомогти в розслідуванні побиття Тетяни Чорновіл – надсилайте на електронну скриньку umdpl.association@gmail.com.

Поділитися

Інші новини