Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Рекомендації щодо захисту персональних даних для національних урядів, організацій, отримувачів гуманітарної допомоги та для медіа

Інфографіка_7Під час збройних конфліктів персональні дані відіграють надзвичайно важливу роль як для захисту цивільного населення, так і планування операцій, прогнозування розвитку воєнних дій та екстрених комунікацій.

Правозахисна асоціація FREERIGHTS представляє рекомендації щодо захисту персональних даних, які підготовлені в результаті аналізу міжнародних і національних стандартів, політик і практик гуманітарних організацій:

– для національних урядів,
– для гуманітарних організацій,
– для донорських організацій,
– для отримувачів гуманітарної допомоги,
– для правозахисних організацій,
– для медіа.

Формат документу: pdf

Переглянути та завантажити його можна за посиланням: Рекомендації щодо ЗПД

Більше інформації читайте в дослідженні «Симфонії захисту персональних даних: на сцені гуманітарні організації» (https://bit.ly/3QQ7UfX), в якому аналізуються практики роботи з персональними даними організацій, які виконують гуманітарні функції в межах збройного конфлікту (російської агресії в Україні), оцінюються потенційні ризики політик і практик таких організацій та можливі рішення для посилення захисту даних в умовах війни.

 

Проект реалізується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди організаторів та учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Поділитися

Інші новини