Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Світ побачили ще 2 серії мультфільму “Ти і поліція”

Асоціація УМДПЛ випустила у світ 8 та 9 серії славнозвісного мультфільму “Ти і поліція”. У восьмій серії “Булінг у школі” йдеться про цькування та відповідальність за таку діяльність.

8_ser

Дев’ята серія “Ти і активізм” присвячена темі громадської активності та ідеям для корисної і цікавої зайнятості.

9_ser

Мультфільм “Ти і поліція” у доступній та цікавій формі розповідає, як взаємодіяти із правоохоронцями у різних життєвих обставинах, а також про права людини в цілому. У кожній серії головний герой Вась-Вась разом зі своїм котом Паштєтом потрапляють в розповсюджені для підлітків ситуації, вирішити які допомагає старша сестра Оленка. Вона розбирається у законодавстві та запропонує зрозумілий алгоритм дій.

Попередні серії розкривають такі сюжети: “Відчиніть! Поліція!”, “Пред’яви паспорт! Виверни кишені!”, “Терміново прийди до слідчого!”, “Тебе затримано за адміністративне правопорушення!”, “Це ти скоїв злочин? Зізнавайся!”, “Поліцейська жорстокість”, “Ти на мирному зібранні”.

Анімаційна стрічка, в першу чергу, розрахована на підлітків 16-18 років, а також на всіх зацікавлених, хто хоче підвищити свою правову обізнаність у ситуаціях спілкування з правоохоронцями.

Восьма серія доступна для перегляду за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=p3dzU2WvyJw&t=2s

Дев’ята серія: https://www.youtube.com/watch?v=0-gDnyIjUZs&t=1s

Всі серії можна переглянути на нашому каналі: https://www.youtube.com/watch?v=LwEniyozXxw&list=PL1HCru21cpPf56nLJ2WLDZpqS2kobeQYS

Восьму та дев’яту серії створено у рамках проєкту “Європейський Союз для сталості громадянського суспільства в Україні”, що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу. Його зміст є виключною відповідальністю Асоціації УМДПЛ і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

Поділитися

Інші новини