Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

В кінці вересня у Києві та Львові продовжили навчати основам поведінки з міліцією

1380797019Асоціація УМДПЛ продовжує навчати основам поведінки з міліцією – як захиститись від міліцейського свавілля, шляхи вирішення конфліктів які можуть виникати під час спілкування з міліцією, куди скаржитись на незаконні дії правоохоронців. Цього тижня відбулось дві лекції, перша у рамках школи лібертарної педагогіки «Вільна школа» в Києві, друга в рамках співпраці з молодіжною організацією Фундація Регіональних Ініціатив у Львові на «Правовій ФРІ-школі».

За словами експертів, що вже не перший рік проводять подібні навчання для різних груп, запитання про те, як поводитись у тій чи іншій ситуації контакту з міліцією, зазвичай схожі. Тому завдання Асоціації УМДПЛ – навчити якомога більшу кількість людей захищати свої права від порушень з боку правоохоронців під час таких типових ситуацій, щоб таким чином дисциплінувати самих міліціонерів і зменшити кількість незаконних дій.

Якщо у вас, ваших колег, партнерів чи цільової аудиторії, з якою ви працюєте, є потреба в отриманні знань про спілкування з міліцією – ви можете організувати подібний просвітницький захід у себе в місті чи для своєї організації та запросити експертів Асоціації УМДПЛ чи партнерських організацій для його проведення. Детальніше тут.

Читайте подробиці та анонси на нашому сайті, а також там можна знайти корисні матеріали, пам’ятки та іншу літературу, яка допоможе захистити себе від незаконних дій правоохоронців.

Поділитися

Інші новини