Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

В рамках ХІІ Міжнародного фестивалю Docudays UA відбудеться презентація мобільного додатку «Міліція під контролем»

У вівторок, 24 березня, о 15:00 у Білій залі Будинку кіно (Київ, вул. Саксаганського, 6) відбудеться презентація мобільного додатку «Міліція під контролем».

Мобільний додаток “Міліція під контролем” – це правова інформація про те, як поводитись із правоохоронцями в різних життєвих ситуаціях, як запобігти чи вирішити конфлікти з міліцією.

Порадник складається із 17 розділів і містить важливі для сьогодення питання, серед яких: «Зустріч із міліціонером на вулиці», «Спілкування з працівником ДАІ», «Особистий огляд і огляд речей міліціонером», «Вас звинувачують в адміністративному правопорушенні», «Вас викликають у відділення міліції», «До Вас прийшов міліціонер», «Фото, відео, аудіо фіксація діяльності міліції» та інші. Окрім того, в ньому містяться телефони та адреси територіальних відділень міліції, а також контакти організацій, де можна отримати консультацію чи правову допомогу.

До участі запрошуються представники ЗМІ, громадських організацій, волонтерських ініціатив, студенти та всі бажаючі.

Додаток розроблений Асоціацією українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів (Асоціація УМДПЛ).

 

Контактна особа:

Анастасія Малинка, інформаційний менеджер Асоціації УМДПЛ

067 223 14 97

anastasiya.malynka@gmail.com

Поділитися

Інші новини