Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

В УМВС Полтавщини розпочався новий навчальний рік (ФОТО)

В обласному управлінні міліції Полтавщини розпочато новий навчальний рік. Перше заняття для особового складу міліції провели начальник управління кадрового забезпечення УМВС України в Полтавській області Сергій Гаврик та начальник професійної підготовки Сергій Гмир.

DSC_0008

Першою темою в системі службової підготовки стали вимоги законодавства України та міжнародно-правових актів щодо дотримання прав і свобод громадян, зокрема превентивного затримання у районі проведення антитерористичної операції осіб причетних до терористичної діяльності, а також рішення Європейського суду в справі «Ливада проти України».

 PM828image003

Запрошеним лектором була Віра Яковенко координатор зі зв’язків з громадськістю Уповноваженого ВРУ з прав людини в Полтавській області, котра детально зупинилася і надала пояснення щодо вище зазначених питань.

PM618image002

Наостанок лекторка побажала працівникам міліції успішно виконувати основні функції, покладені на них державою, завжди бути на варті порядку та законності, а також захищати своїх громадян він протиправних посягань.

Джерело: ВЗГ УМВС України в Полтавській області

Поділитися

Інші новини