Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Вакансія: юрист/-ка з питань захисту персональних даних

Асоціація УМДПЛ шукає у команду проєкту юриста/-ку у сфері цифрового права.

Мріємо співпрацювати з відповідальною та вмотивованою людиною, яка має досвід:

  • проведення аналізу діяльності, що стосуються персональних даних, щодо відповідності вимогам законодавства та міжнародним стандартам;
  • розробки внутрішньої документації: інструкцій, політик та рекомендації з питань захисту персональних даних;
  • написання інформаційних матеріалів, публікацій у сфері захисту персональних даних. 

Формат зайнятості передбачає гнучкий графік, можливість неповної зайнятості та дистанційної роботи.

Термін контракту складатиме 11 місяців з можливою пролонгацією.

Надсилайте своє резюме та короткий мотиваційний лист на пошту: umdpl.association@gmail.com до 15 червня 2023 року. У мотиваційному листі просимо вказати бажаний рівень місячної оплати праці та надати посилання на ваші публікації у даній сфері.

Довідка: Асоціація українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів (Асоціація УМДПЛ) — неурядова громадська організація, що здійснює системний моніторинг дотримання прав людини та основоположних свобод.
Починаючи з 2019 року, організація фокусує свою увагу на питаннях дослідження дотримання прав людини під час збору та обробки персональних даних органами місцевого самоврядування (ОМС). Це дало змогу виявити низку суттєвих недоліків й прорахунків у забезпеченні цього права. Експертами Асоціації УМДПЛ розроблено низку аналітичних матеріалів та практичних продуктів, які мають на меті виправити ситуацію в даній сфері.
Більше інформації можна знайти на сайті організації: http://umdpl.info/

 

Проект реалізується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Поділитися

Інші новини