Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Вийшла оновлена версія Порадника “Поліція під контролем”!

квадр.картинка для фбМобільний додаток “Поліція під контролем” — це правова інформація про те, як поводитись із правоохоронцями в різних життєвих ситуаціях, зокрема конфліктних. Асоціація УМДПЛ підготувала оновлену його версію та доповнила новими розділами:

“Контакти організацій, де можна отримати консультацію чи правову допомогу”,

“Вас звинувачують у вчиненні кримінального проступку”,

“Специфіка роботи поліції під час карантину”,

“Використання поліцією відеореєстраторів: що треба знати”,

“Як працює телефонна «гаряча лінія» МВС”.

Порадник складається із 22 розділів, де послідовно викладено матеріали щодо контакту з працівниками поліції: “Зустріч із поліцейським на вулиці”, “Особистий огляд і огляд речей”, “Застосування спецзасобів”, “Поліція зупинила Ваш автомобіль”, “Ви перебуваєте у кімнаті для затриманих”, “До Вас прийшов поліцейський”, “Фото-, відео-, аудіофіксація діяльності поліції” та інші. До того ж, у пораднику Ви знайдете номера телефонів та адреси територіальних відділень поліції, а також контакти організацій, де можна отримати консультацію чи правову допомогу.

Кожен охочий може безкоштовно завантажити правовий порадник, який має відповідну веб-версію на сайті Асоціації УМДПЛ: http://policeundercontrol.org/pc/. Також там можна знайти кнопку для завантаження мобільного додатку власникам операційної системи Android.

Поділитися

Інші новини