Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Запрошуємо взяти участь у конференції «Відкритість правоохоронної системи»

Дисклеймер ПРООН

Якісне забезпечення правоохоронними органами права на доступ до публічної інформації є однією з гарантій прозорості діяльності системи, а також механізмом запобігання розвитку корупції та інших негативних явищ, пов’язаних із закритістю ОВС України.

У зв’язку з цим, Асоціація УМДПЛ спільно з Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини запрошує громадських активістів до участі у конференції «Відкритість правоохоронної системи», яка відбудеться 29 вересня 2015 року в м. Києві. Захід буде організовано за підтримки проекту «Демократизація, права людини і розвиток громадянського суспільства», який виконується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії.

Метою конференції є актуалізація дискусії у сфері відкритості та прозорості правоохоронних органів, обмін досвідом та налагодження співпраці з Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини в рамках платформи «Омбудсмен+».

На конференції буде:

  • обговорено результати кампанії «Громадський моніторинг дотримання права на доступ до публічної інформації в діяльності МВС України»;
  • презентовано «Каталог типових порушень в сфері відкритості правоохоронних органів»;
  • обговорено перспективи розбудови мережі моніторів в контексті розвитку Платформи «Омбудсмен+».

Кількість місць обмежена!

Для участі необхідно заповнити аплікаційну форму. Остання дата заповнення форми – 18 вересня 2015 року. Учасникам, які успішно пройдуть відбір, буде повідомлено про це 19 вересня. Учасники конференції забезпечуються харчуванням та навчальними матеріалами. Для учасників з інших міст вартість проїзду компенсується.

Контактна особа: Іван Юрчик (099-354-72-18)

1-1024x128

Поділитися

Інші новини