Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Засуджених Прилуцької виховної колонії вчили спілкуватися з міліцією

28 листопада  Прилуцьку виховну колонію відвідали регіональний координатор  зі зв’язків із громадськістю Уповноваженого Верховної ради України з прав людини в Чернігівській області, представник Асоціації УМДПЛ Алла Лепеха та громадськість.

DSC00168

Гості, які завітали до установи, ознайомились з умовами тримання засуджених, оглянули гуртожитки для проживання, відвідали бібліотеку, спортивний зал, клуб. Вихованці колонії показали присутнім концерт, який їм допоміг підготувати  художній керівник Анатолій Нехай. Неповнолітні співали пісні про батьків, сім’ю, любов до рідної землі, читали вірші та гуморески.DSC00169

В клубі колонії перед вихованцями та їх батьками і родичами, Алла Лепеха провела майстер-клас на тему “Ти і міліція”, що проходить в рамках проекту Асоціації УМДПЛ «Посилення можливостей молоді захищатися від свавілля правоохоронних органів», та реалізується за фінансової підтримки Фонду Чарльза Стюарта Мотта.

DSC00167

Алла Григорівна ознайомила слухачів із порадником «Міліція під контролем», роздала матеріали, підготовлені Асоціацією УМДПЛ: «Адвокат у кишені», розмовник «Маєш знати» та «10 порад водієві». Крім того, декілька екземплярів таких матеріалів передала в бібліотеку установи.

DSC00150

Поділитися

Інші новини