Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Зустріч Асоціації УМДПЛ з молоддю Львова

27-28 жовтня Асоціація УМДПЛ у “Феміністичній майстерні” провела дві зустрічі з молоддю міста Львова. Говорили про реформу поліції, складні взаємовідносини між працівницями комерційного сексу та поліцією, переглянули документальну стрічку “Білий танець” та обговорили супутню проблематику фільму.

085A9381

Першого дня відбувся перегляд документальної стрічки “Білий танець”, що висвітлює буденне життя секс-працівниць України та проблеми із правоохоронними органами, які здійснюють боротьбу із секс-бізнесом.

085A9362

Після чого учасники заходу долучились до жвавого обговорення найважливіших проблем, з якими доводиться стикатися працівницям комерційного сексу, зокрема — складні відносини з поліцією.

085A9363

У обговоренні взяли участь режисерка стрічки Ксенія Кравцова, головні героїні, Наталя Ісаєва, керівник ВБО “Легалайф-Україна”, експерт групи “Поліція під контролем” та Асоціації УМДПЛ Євген Крапивін та Тетяна Гончарук, Асоціація УМДПЛ.

085A9375

Наступного дня в “Феміністичній майстерні” експерт групи “Поліція під контролем” та Асоціації УМДПЛ Євген Крапивін провів зустріч-обговорення з львів’янами щодо того, як відбувається реформа поліції в Україні та що варто знати громадським активіст(к)ам про свої права у спілкуванні з поліцією. На зустрічі була присутня львівська представниця Управління захисту прав людини – старший інспектор з особливих доручень Оксана Санагурська.

085A9372

Детальніше про документальну стрічку “Білий танець”.
Детальніше про “Феміністичну майстерню”.

Поділитися

Інші новини