Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Зустріч координатора Уповноваженого Верховної ради з прав людини у Тернопільській області Шевченка В.П. у В.Березовиці

YPW6S7e

Зустріч відбулась 20 жовтня 2014 року у приміщенні селищної ради.      

19 жовтня 2014 на зборах громади у селищі В.Березовиця, на яких була присутня голова Великоберезовицької селищної ради Калинка М.І., і яка на протязі півроку уникала зустрічі з Координатором Уповноваженого Верховної ради з прав людини у Тернопільській області Шевченком В.П.; завдячуючи наполегливій вимозі пана Володимира перед усією громадою, голова була змушена погодитись на зустріч із ним і представниками обласної громадської організації «ПРАВДА», яка, власне, і була автором звернення до Уповноваженого Верховної ради з прав людини з приводу проблеми водопостачання селища, а саме, спорудження автономної свердловини для водопостачання новобудов.

Голова селищної ради повідомила, що на останній , 42-ії сесії шостого скликання,  депутати прийняли рішення укласти договір Великоберезовицькій селищні раді з установою (організацією) щодо проведення розвідувальних, геологознімальних, пошукових, геодезичних робіт по вибору свердловини в мікрорайоні «Індустріальний», що в селищі В.Березовиця і надала виписку даного рішення.

Зі слів голови селищної ради Калинки М.І. , селищна рада планує звернутись до «Тернопільського водгоспу» для виконання даних робіт. До виконання даного рішення сесії голова приступить найближчими днями, і про подальшу роботу обіцяла інформувати координатора Уповноваженого Верховної ради з прав людини у Тернопільській області Шевченка В.П., а також громадську організацію “ПРАВДА”.

Джерело: 20 хвилин

Поділитися

Інші новини