Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Що варто знати про роботу державних органів? Проект «Правопіль» розповідає

правопіль_фото

Якщо ви хочете більше дізнатися про роботу державних органів, то наш проект «Правопіль» для вас!

В інтерактивній формі за допомогою технології 3D моделювання та мовою законів наші фахівці пояснюють, як зсередини працюють поліція, міграційна служба, міська рада та Центр надання адміністративних послуг, суд та слідчий ізолятор.

Віртуальне правове місто «Правопіль» – проект покликаний розповісти, як повинні функціонувати органи державної влади, аби відповідати стандартам дотримання прав людини. 

💻📲 Тестуйте об’єкт на сайті проекту http://pravopil.umdpl.info та усі зауваження/рекомендації пишіть у коментарях або на нашу скриньку umdpl.association@gmail.com

Зазначимо, що за допомогою технології 3D моделювання ГО «Асоціація УМДПЛ» спільно з ГО «Real Stories Production» створила віртуальне правове місто «Правопіль».

Проект Інтернет-портал «Правопіль» реалізується Асоціацією УМДПЛ в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст порталу є винятковою відповідальністю Асоціації УМДПЛ та не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

Поділитися

Інші новини