Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Миколаївські школярі вже знають як правильно спілкуватись з міліцією

Регіональним координатором зі зв’язків із громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Миколаївській області Синьовим Олександром Володимировичем була проведена низка майстер-класів серед учнівської молоді, щодо знання основних прав людини у відносинах з правоохоронними органами, в межах програми «Ти і міліція», яка реалізується Асоціацією українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів.

29 квітня 2015 року відбулася зустріч з учнями 9-11 класів Миколаївської школи №5, на якій обговорювалися питання відношення населення до міліцією, яким чином слід спілкуватися з міліонером, які правові гарантії починають реалізовуватися коли людина контактує з працівником міліції.

Під час зустрічі учні були ознайомлені з мобільним порадником «Міліція під контролем», також їм були надані поради, щодо користування порадником та  роздані роздаткові матеріали, які допоможуть учням та їх рідним захистись від незаконних дій міліції.

Аналогічні зустрічі відбулися в 3 та 51 Миколаївських загальноосвітніх школах.

Майстер-клас “Ти і міліція” проведено в рамках проекту Асоціації УМДПЛ «Посилення можливостей молоді захищатися від свавілля правоохоронних органів», що реалізується за фінансової підтримки Фонду Чарльза Стюарта Мотта.

Фото Миколаїв

Фото Миколаїв 2 Фото Миколаїв 3

Поділитися

Інші новини