Правозахисна асоціація
“ФРІРАЙТС”

Розпочинається традиційна кампанія Асоціації УМДПЛ «Міліція під контролем»!

7170004Сьогодні, 6 квітня, в Україні відзначають День працівника слідчих органів! Вітаємо всіх, хто причетний до цього свята та бажаємо міцного здоров’я, благополуччя у родинах і професійної майстерності!

Також сьогодні Асоціація УМДПЛ запускає традиційну кампанію моніторингу «Міліція під контролем». Перший етап кампанії – моніторинг дільничних інспекторів!

Всіх запрошуємо взяти участь в кампанії, випробувати себе, а заодно – перевірити їхню роботу. А Ви знаєте свого дільничного? Якщо ні, то вже час познайомитися!:)

Для натхнення – пропонуємо переглянути відео, зроблене черкаськими активістами в рамках кампанії моніторингу “Міліція під контролем”, де вони перевіряли, на скільки добросовісно дільничні відносяться до прийому громадян: https://www.youtube.com/watch?v=JqnUjqSOd8E

У період проведення кампанії (6 – 30 квітня 2015 року) здійсніть моніторинг за АЛГОРИТМОМ, оцініть роботу дільничних інспекторів згідно відповідних пунктів завантаженої АНКЕТИ та надсилайте звіт на адресу anastasiya.malynka@gmail.com з позначкою «Звіт з моніторингової кампанії».

Ознайомтеся також із ПРАВИЛАМИ ПОВЕДІНКИ МОНІТОРІВ.

Контакт координатора кампанії у Вашому регіоні можна дізнатися, написавши на адресу anastasiya.malynka@gmail.com. Контакт експерта, який зможе відповісти на Ваші запитання протягом першого етапу кампанії: Петро Васильович: pgryban@gmail.com

Поділитися

Інші новини